Aj, mitt huvud...

Japp då var det fredag, fast det var ett tag sen jag skrev här inne på min blogg  men iaf så skulle vi gå simma idag med skolan. Vi bytade om gick in i duscharna o möttes vid den stora poolen på Filborna badet vi "sparkade vatten" i 5 min och sen skulle vi simma bröstsim i 20 min men det kändes som en evighet, efter bröstsimmet skulle vi simma 4 längder ryggsim, till slut skulle vi simmar ryggsim med en person som vi skulle livrädda vilket gick superbra. Sen när vi var klara fick vi bada fritt men vi skulle vara klara 15.10 så vi gick till typ "start pallen" vid det djupa så hoppade två tjejer ifrån min klass, sen var det min tur jag ville så gärna dyka o det gjorde jag o det var där det gick snett, jag dök lite rättså brant men ändå inte så jag landade med mitt huvud rakt ner på bottnen o fick en blackout i en sekund o kvickna till rättså snabbt så jag sparka upp mej till ytan för att få luft o nu har jag en jätte stor bula o har jätte ont i huvudet.

KramPåErAllesammansSimmaLungtOchSansat // Moi

OOOOHHH NEJJJJ!!!!!!!

Japp då var det dags igen med skolan, skit tråkigt men det är ju trots allt sista året så man kan ju se det som ett + i kanten...

SlottetÄgerKondomenSäker? // H

Härlig kväll...

Idag fredagen den 08/08...åt Karro hemma hos oss...äntligen blev det av och det blev superskoj, vi åt grillat från bordsgrillen eftersom, vädret tillät inte oss grilla utomhus, men det blev lika gott fast att grilla kött på den riktiga grillen är ju ändå bäst. Vi pratade o pratade det var jätte jätte jätte mysigt, Du är alltid välkomen hos oss lilla Kiso, vi ses på onsdag.

pussokramduärvackersomensvan MVH / /Mee

RSS 2.0