Fy och skäms

Nä, detta håller bara inte jag har inte varit o skrivit inne på bloggen nu på några dagar, fy o skäms på mej. Ja men annars har det faktiskt inte hänt något speciellt, igår var jag på 40års fest hos min kusins mamma  det var jätte skoj jag o min bror o några till hoppade stutsmatta som dom har skaffat jätte stor..skojigt hihi..sen när vi kom hem däcka vi en efter en i våra egna sängar..ja, jag skriver mer när det finns något mer att berätta hehe ha det gött allihopa.

kramilikram // Mee

Städtime

Ja då var det dags att städa mitt stökiga rum till en renlis rumsi hehe, gud vad jag har städat häcken av mej, men har man go musik att lyssna på så går det ändå rättså fort.."ibland" hehe, men allvarligt skulle ni ha sett det rummet skulle ni aldrig vilja gå in i det förrän nu, skinande rent, jag längtar bara tills nästa vecka hjälpa min världens go´aste & cräjziigaste tjej KARRO hehe. Idag har bara varit städ, städ, städ...för en gångs skull kan man göra någon nytta när man e fri vilket vi kommer vara nu några veckor framöver under sommarn hehe, hoppas det blir kanon väder i morrn för då ska jag och Sara förmodligen cykla ner till stranden och bauda hehe, det är så vi ska tappa vikten hela sommarn hade vi tänkt att cykla motionera o råbanta haha men det går skit och då menar jag skit, jag har gått upp 1 kg istället för att gå ner och för Sara går det bra hon har tappat 1kg, jag tror jag får dom kilona hon tappar. Never know haha

städasugermenmusikenduger pussilipusspuss på er allihopa

Nothing to do

Ja yttligare dag har gått av sommarlovet..visst börjar vädret bättra sej men blåser jätte mkt. Idag har inte hänt så mkt bara vatt med min kompis Sara o vi har gått en runda,som vi brukar säga när vi inget har att göra att vi "inte har något liv". Nu i kväll så har det heller inte hänt så mkt varit hos en kompis o sett film o gjort armband hihi, sen när jag var påväg hem så ringde min älskade ledare från ungdomsbrandkåren och ville tacka för kortet som jag hade skickat under helgen hihi, vilket det samtalet varade i ungefär 46 min tror jag.

Ni får alla sussa så gått så ses och höres vi,pusses o krames from moi

Back in HBG again JIPPIII..

Ja då var man äntligen tillbax i HBG igen..jag har haft skit skoj men det e skönt att vara hemma. När vi var på kolmården i lördags så gick vi till det nya som har byggts..jag har aldrig varit så nära en tiger förut, o markoolios delfins schema uppvisning kan man nog kalla det, det var kanon bra. Ja jag vet inte vad jag ska skriva så mkt mer haha..jag ska nog snart lägga in fotona på tigrarna som jag och pappa har tagit.

ha en trevlig sommar // Mee


Till Norrköping

Ja då var det dags med första familjeresan denna sommar´n, Vi ska bara till Norrköping men kommer hem på måndag kväll nästa vecka..det ska bli skoj men på ngt sätt kommer jag att sakna HBG lite..för att Norrköping är som på landet för mej..och jag är statstjej. Men jag kan nås på mobilen 24,7 så det är ju lungt man har ju i alla fall kontakten med polarna.
Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt haha..men det kommer så småningom hihi..Men jag längtar till i Juli speciellt den 26:e för då sjunger Brandsta City Släckers på helsingborgs-festivalen..det verkar som jag är inne på Brandsta banan igen, men jag har försökt att glömma dom men det går inte jag undrar varför...Ni får ha det så bra alla skåningar.

pusses och krames Mvh // Mee

Regn,åska,blixt och dunder.

Ja, då var det första dagen av min och Saras tränings dag som blev ja, vad ska man säga nog det dummaste vi någonsin har gjort. Först träffades vi där vi brukar och så såg vi på himlen vilka svarta moln, jag har nog aldrig varit ute när det har varit så svarta moln. Vi cyklade till ett badställe på Råå, sen när vi var framme  så hitta vi ett ställe typ som ett vindskydd som var bygg av trä. Vi satte oss där under och frös..brrrr, vi väntade på att dom svarta molnen skulle fördriva mot danmark men istället börja det att åska sen blixtra, jag var så rädd vilket Sara åsså var. När vi väl skulle bege oss hemåt då hade åskan lagt sej..trodde vi ja..vi kom ungefär halvvägs så börja det spöregna och åska, plötsligt så började det att hagla..ajjjj. När vi väl var hemma var för sej, så gick jag in i duschen och värmde mej...aahh..det var jätte skönt och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar...ha en trevlig sommar allihopa puss o kram Mvh / / bcs-freaket .hihi 

Hanna is back in Helsingborg

Ja, då var man tillbaka till sitt älskade Helsingborg. Men gud så skojigt o stojigt vi har haft det rena rama kalebaliken.
Vi var ju på Boda Borg igår o lekte ju "Fångarna på fortet", Boda Borg är ett ställe där man får en lapp o på den lappen ska man markera med den stämpel man får inne i cellen om man har klarat gåtorna i stället för att få en nyckel vilket man får i det riktiga Fångarna på Fortet. Sen efter vi hade varit på Boda Borg i några timmar så åkte vi tillbaka till stugan o gjorde ve oss, vi var nämligen bjudna på middag hos ett par Nadja o Bengt  som vår ledare Karro J kände. Vi åt en härlig middag, grillat kött / kyckling, potatis både kokta o som var i ugnen kryddade mmmm...smarrigt, sallad o skit go sås med champinjoner tror jag asså jag har nog aldrig ätit ngn go´are sås mmmm...smarrigt som in i. Nä, nu ska jag ta o slappa framför tv:n en stund o sova sen.

puss o kram på er  MVH // Mee

Time To Goooo..

Äntligen är det Fredag och kl 18.30 ikväll så begär vi oss till världens bästa ledares mammas stuga hihi, och där kommer vi att mysa hela helgen haha. När vi kommer dit så ska vi förmodligen packa upp och bädda och sånt, och sen äta kvällsmat och nanna, I morrn åker vi till Boda Borg HERE WE COME..och ha en skit rolig dag och leka haha..sen åker vi tillbaka till stugan SLUT som artister kommer vi att vara..elr om vissa är pigga så tar vi säkert ett kvälls dopp i havet..HÄRLIGT.

Ni får ha det så trevligt i helgen allihopa puss o kram på er MVH // mee.

Första Dagen av sommarlovet

Ja, då var det äntligen första dagen av sommarlovet..härligt. Fast jag började må rättså illa igår på skolavslutnings dagen. Fast nu får jag stanna inom hus här hemma så att man blir helt återställd. Vad jag ska göra på sommarlovet,det blir nog en hel del..Först ska jag iväg till Karlskrona med UBK gänget, kan det bli ett bättre gäng att åka med? NEJ,
nästa vecka ska jag åka till Norrköping med familjen och fira midsommar hos några kompisar till familjen, sen ska jag vara med kompisar och gå på DIET hihi, så det ska bli rättså skojigt.

ha det bra puss o kram // Hanzii.

Skolavslutning

Då var det äntligen skolavslutning idag men ändå sorglig...två av våra bästa lärare försvinner från vår klass och skola.
Jag som trodde att det skulle bli bra avslutning som helst..men det blev mest tårar än skratt när vi slutade.
Varför fick Micke erbjudandet om jobbet nu..kunde dom inte väntat till nästa år när vi slutar 9:an.
Det kommer verkligen inte bli som förr när vi börjar 9:an i höst.
Och Eva världens bästa SO och Sv lärare..du kunde förklara allt så bra o kunde skämta med oss ha skoj fast vi var rättså jobbiga, men nu får vi Hanna istället som knappt förklarar så bra som du.
Vi kommer verkligen sakna er.

RSS 2.0