Jag&Spigget

Här är jag och Spigget på HBG-festivalen..jag har sjukt många mer foton från HBG-festivalen och detta är nog den ända jag kommer lägga ut från Brandsta kvällen, Spigget är den coolaste i hela världen, det var en fantastisk kväll...

hadetgöttallakonsertälskare MVH // Hanzzet

Festival-Time

Lite Cräjzzi blir man av att åka i KARROseller. Jag och Sussi. Självpoträtt.Ja, vad ska man säga?..det har varit en kanon dag nere på hbg festivalen, fast man ska nog inte åka tills man spyr. Time to go to the festival i morrn med för då är det BRANDSTA TIME...

hadetgöttallafestivalfans KRAM // MOI

Lite brandsta-bilder från Landskrona 23/7-08

Olle håller om Anki som var programledare för 
 kvällen som var. 
 Spigget ser glader ut..världens go´aste haha.
 Glenn berättar om historian om hur dom blev själva bandet brandsta city släckers.
 El Spiggo on the bas. Eller som Glenn säger sveriges minsta basist.  
och fortsättningen följer på historien om hur brandsta bildades o m.m..Glenn sa det dom som har hört denna historien flera gånger kan sova...Spigget börja snarka haha.

Mamma Mia...

idag städade jag och min bror hemma hos våran farmor, och när vi var klara fick vi 200kr var, vad gör man inte för pengar haha. På kvällen så bjöd farmor oss på bio dvs mamma, pappa, farbror, faster och kusiner på filmsuccén MAMMA MIA. Den var kanon bra jag skulle gärna vilja se den en gång till, me like mamma mia haha, någon som har lust att se den med maj igen? Det är nog den go´aste filmen jag har sett och den bästa för att den ska vara musikal. Jag känner mej rättså stolt för det är ju svensk musik som sjungs av Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Julie Walters m.mfl i filmen. Jag rekomenderar den starkt till alla filmlovers hihi ha det kanon.

melikemammamia // Haty 

Varför just du?

Varje stund måste jag vara stark, varje sekund som går måste jag hålla mej för tårar, för varje dag som går tänker jag på dej om hur du försvann från mej. Varför, varför just du?

Detta är lite bilder från dygnet 07

Jag och Viggo diskuterar om hur vi ska fixa fallet.
Jag och Mickey slöar efter träning eller?Japp som sakt träning var det ja.Här e man aldrig stilla eller hur Plutten?
Här är det i full gång haha, hur var det nu man skulle sätt på en brandmössa?
Diskutionen fortsätter med Mickey.
Detta är mina eller våra go´a ledare på brandstationen.
Här är jag och öser på med vatten.
Här lyssnar jag på någon tror jag.

Här väntar jag på att dom ska gå in och släcka.

Tack Karro, jätte mysigt

Tack än en gång Karro för två underbara dagar, maten var kanon god jag sa åt mamma att hon måste laga den, men den blir säkert inte lika god som din lasangett..jammy. Jag ska nog slå dej i "skitgubbe" nästa gång du ska få se haha. Jag hoppas att jag får sova över några gånger till haha, då måste vi bara sjunga sing star när tv:n är in kopplad, tur vi inte gav oss på tv:n för att koppla in den igår för det skulle nog blivit katastrof. Du finns djupt i mitt hjärta.

KARROsellensnurrarmenmyggensurrar  MVH// lasangettälskaren 2

Bakken,Kanon kul

Japp då var det bestämt att vi skulle till Bakken idag med min kusiner o deras föräldrar,min familj o min brors kompis Daniel. Det var kanon kul där på Bakken, men dom har gjort om jätte mycket. T ex. spöhuset jag skrek för första gången hihi o typ "vattenkrigs KARROsell"..jätte skoj men man ska nog ha regnkläder elr badkläder om man ska köra den.
Allt annat fanns på plats det var bara fixa åkband o köra hårt haha. Jag måste lägga ut några bilder men dom kommer så håll ut, men när dom kommer kan jag inte lova.

hejdåkomigenjobbapå // Hannis

RSS 2.0