SvinKallt^^

Visst är det inte varmt i vattnet..det är ju fan pissekallt..tårna krampar..men som jag kände idag så börjar vattnet att tina upp lite, lite, pytte pytte lite. När man går vid stranden så är vattnet kristall klart så att man vill hoppa i..men nä, jag vill inte dö idag..jag vill att det ska vara sommar 24/7 året om..Någon annan som har doppat fötterna eller doppat sej helt?..Äh ni behöver inte svara=)..själv ska jag ta sommarlovet mycket spontant..för det mesta..Nä nu back to study BORING!!!..

puss o kram på er // H

Spola fram tiden tack!!

Jag vill ha sommar nu..vill bada, äta glass, sola i värme, käka grillat varje kväll..jag börjar snart gråta av längtan till sommaren..tänka sej i morrn Tisdag om 8 veckor så är det skolavslutningen=)..jag kommer knarka sommaren när den väl är här..jag ska sniffa på träden o när jag badar ska jag dricka havsvattnet tills jag spyr..nä det är bara äckligt hihi..men jag längtar som en gris äter..Just nu sitter jag här hemma o pluggar Matte, Engelska och SO. Jag var tvungen att hoppa över Brandkåren idag*Snyft*...undrar om vi hittar på något i sommar..vilket jag tvivlar på men kanske.

Puss & knull hjärt & Gull..//H


Inte nu igen!!!

Jag har haft migrän 2 ggr på en fucking vecka. Vad fan är det som orsakar migrän?!...Så jag har blivit säng liggande både idag och i Onsdags..men nu har det iaf äntligen släppt..

Ska bli skönt med helg..o sen är det en ny vecka..tyvärr.

En sammanfattning av veckan som gått:

Måndag: Idag är det annandag påsk och har inte gjort så mycket.

Tisdag: Första skoldagen, borrring!!!.. Men slutade 13.20 så det var ändå rättså nice=).

Onsdag: Varit hemma från skolan för jag har haft migrän, så jag fick sova tills jag inte kunde sova längre..sen ringde min älskade bror från Malta..sen käkade jag frukost o drack stor kopp te o såg filmerna "What a girl wants, jorden runt på 80 dagar och Eva & Adam"..jag skulle sett "The Holiday" men den funkade inte.

Torsdag: Idag var jag i skolan jäkligt segt, och mamma har nog landat i Barcelona nu..Pappa körde ner mamma, farmor och min kusins mamma, ner till Knutan för att komma till båtarna sen ta tåget till Köpenhamn osv..Och HIF mötte Hammarby idag och HIF VANN=) men 1-0..HÄRLIGT!!!

Fredag: Har varit hemma idag igen, för den jäkla migränen..så jag har ätit frukost, druckit 2 stora koppar kaffe, tittat på film, duschat och nu sitter jag här..jag vet inte riktigt vad som händer mer i kväll..Jo, jag ska ut med Sara L och Tim..ner till stranden..och vad som händer mer i helgen får vi se..

Trevlig helg på er // H

Saknar Er..

Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag saknar er Julia, Amanda och Christoffer. Jag hoppas ni är på ett bättre ställe(Amanda & Julia). Och Christoffer min älskade bror..jag längtar tills du kommer hem. Längtar efter att få träffa din nya tös=)..saknar er..

Ja, idag har jag inte gjort något speciellt har varit hemma från skolan, har haft migrän..och så ringde min älskade bror vi snakkade i några minuter. Men nu mår jag bättre, det blir nog skola i morrn..tyvärr men jag hoppas det är fint väder så att man kan sola efter skolan.

Idag om 9 veckor så är det första dagen av sommarlovet:)..Det kommer bli en super SOMMAR^^:D..


Puss & Kram på er // H

Sista dan..

..i friheten för i morrn börjar skolan..sen är det bara 9 veckor kvar till skolavslutningen..ska bli så jäkla härligt med lov (igen). Men inget annat lov kan slå sommarlovet...Helsingborg är den bästa staden i skåne/sverige att bo i på sommaren..

Puss&Kram på er// H

SMARRIGT....!!

Hur mer somrigt kan det bli, klyftpotatis, grillad flintastek, sallad m.m... Det är så jäkla härligt o så är det super väder. JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN..det kommer att bli den bästa sommaren känns det som..det kommer hända supermycket. Hänga med kompisar sola,bada och bara leva livet..och efter sommaren börjar vi gymnasiet..spännande.

Nä, nu får jag ta o knyta mej god natt // H


Va fan..

Nä nu får jag ta o skärpa mig med att uppdatera i min blogg...ja, vi har påsklov nu..lite väl sent att börja med det det är ju redan långfredag...vad som har hänt i veckan..

Måndag: Var jag med några polare..o snackade lite om vår lilla "kortfilm" det blir nog kortare än kortast den filmen..men,men..vi stack till snuten o sa till dom att vi skulle spela in en våldsam scen på kung kristoffers gata i Helsingborg..och det fick vi..sen fortsatte vi ner till stan. Vi var inne på buttericks, atteljé Helene och inne på kicks..sen stack vi till Mackadonkan för att köpa en glass med topping för en 10=)..SMARRIGT!!!...sen gick vi ner till buss stationen nere på knutan för att säga hej då till Melii.

Tisdag: Denna dag fick jag gå upp kl 08.00 för att åka ut med pappa till Melii för att hämta henne i Bårslöv, så att hon kunde vara med i vår film..TRÖTT!!...När jag kom hem gick jag in i duschen för att vakna till ordentligt..sen skulle jag ta på mej några killkläder..man kände sej så dum ut^^...Iaf vi gick till grytan i slottsparken "vår mötesplats"...först kommer Tim ..medans jag, Meli och Suss "solade" efter en stund kommer Mange=)..(Lukas från Hata Göteborg-filmen)...sen fick vi vänta ett tag innan Jasse kom. Vi gick till Kung Kristoffers gata när Jasse äntligen hade anlänt. Vi gick igenom scenen, men då kommer det en gubbe och säger att vi inte kan vara där för det är ett privat område..Köss mej någonstans gubbjäv**. Så vi fick gå till springpost gränden det gick lika bra. Fast man kom ju bort sej nästan hela tiden..men det är svårt att hålla sej för skratt..tycker jag iaf. Så vi var ute några timmar med gänget o gjorde en scen. Tack så mycket alla som ställde upp Jasse, Tim, Melii, Suss & Mange..kram på er alla.

Onsdag: Denna dag skulle jag vilat, slappat som vanligt vill säga..nejdå jag var ute med Tim och tog några "godisar".. och solade. Sen på kvällen var jag med Tim igen och Sara L..SKITSKOJ!!=)

SkärTorsdag: Denna dag var väl ungefär som Onsdagen, jag skulle vilat men var med Tim och Sara L osv...

LångFredag: Och nu sitter jag här i nutid, väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag vara med Sara L och Tim..


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA...Mange jag lovar ska försöka sluta med att ta "godisar"...kram på er // H

Såhär ska det se ut..

Härligt väder..sola..gott sällskap..kanske ska börja bada hehe..badandet får nog inte bli förrän nästa månad. Jag ska passa på att sola så gott det går man vet ju inte när man får sol nästa gång..:)..Vi har skrivit klart vårt "kortfilm" manus så nu ska det bara renskrivas o skicka ut det till mina kompisar..filmen kommer bli så jäkla bra o jäkligt roligt att spela in..

Ha det bra i vårvärmen.. MVH // H


RSS 2.0