Meningen att inte ha något skoj?..

Sista dan innan andra praon, det ska bli jätte skoj att praoa på dagiset igen som jag gjorde sist och samma avdelning skojligiskojskoj. Först var det ju tänkt att jag ville praoa på Brandstationen eftersom jag känner mej som om att jag är gjord för det liksom..men, men ingen plats där så det fick bli dagiset men det är ju inga problem för nu känner de flesta ungar mej, o vissa e nya men det är inte så svårt att få kontakt.

Annars sitter jag här i mina föräldrars sovrum o e vid deras data eftersom min egen har gått åt H*****e, nu har man oxå blivit förkyld allt kommer på en gång, det verkar som det inte är meningen att jag ska göra något skojsigt i år. Först skulle jag vara med på "DYGNET"  men då kom ju min blindtarm o brast så jag hamna ju på operations bordet, sen skulle jag följa med UBK till tivloit i Copenhagen men tror ni att jag kunde följa med...nej, jag var tvungen att stanna hemma och vila efter operationen. Visst har jag gjort en massa skojiga saker i sommar så det kan jag inte klaga över. Men, men livet har ju inte gått ut än iaf så det finns nog en massa skoj kvar (uteslut skolan).

NiFårHaDetSåBraochLiggaochDra puss o kram på er/ Haty


Bowling kväll med brudarna!!

Då var det party time med tjejerna, 8 tjejer som var ute o bowla o sen blev det rättså mycket stan, ingen pub utan mest gick runder o hade skojligliskojskoj. Här är lite bilder från fredagen:

Lite suddigt men annars e det jag som e på bilden med ett 14 kg:s klot men jag bytade lite senare till 13 kg..lite lättare men någon strike blev det inte, men sparrar blev det gott om..fotograf (Emeli).

Here is the gang, ut genom bowling hallen o raka vägen till Cleopatra nere i stan o käka pizza, (var det något fel på pizzan tro?)


Finaly pizza, vi tog med el pizzo to the mur on the gröningo..haha..det blev supergott men det märktes inte nästa dag, kebab pizza,  F du får säga till om jag ska ta bort fotot. Det finns fler foton när vi var på lekplatsen på gröningen, norra hamnen, biblioteket. Det finns inga foton när vi var på Ga torg mitt på kvällen.. men skoj var det och jag hoppas vi gör det igen..

PussKramAnvändEnKran






Födelsedags Griisss!!!!! 21/8

Japp, då blir man 15 idag då.. ja det finns väl inte så mycket att berätta mer än att man bli byx- & straffmyndig haha. Här är lite bilder från i skolan när jag fyllde 15.

Detta är paketet jag fick av Mli jätte gulligt..fotograf Mli.

Super glad för att bli 15 (eller inte)..detta är på lunch rasten i slottsparken...bättre skolgård finns inte än parken o stan hehe..fotograf här med är Mli (Emelie).

Sen efter skolan så städade jag hos mitt älskade djur Teddy, sen så gick jag in och duschade, när jag kom ut tog jag telefon luren o ringde Ilda o frågade om hon ville gå en sväng och det gjorde vi. Jag ringde pappa o frågade om Ilda fick äta hemma hos oss o det fick hon o det blev (smaskens), och så kom mammas väninna Kerstin världens goaste, och av henne fick jag 200kr rakt ner i fikan o brände upp dom på två minuter hihi. Till middag som härligheten själv har bestämt var kyckling in lagda i någon sorts sås väldigt speciell smak antingen gillar man det eller inte, och tänk äver efterätten fick jag bestämma haha det blev min mormors tårta kallar vi den, eftersom när min mormor was alive så älskade hon den tårtan o det verkar gå i arv för  jag bara avgudar den.

Kanske inte så intressant men det är roligt att dela med sej o yttra sej hihi

KramPåErLeverPastej // Haty.

RSS 2.0